| Fıkra Bölümü | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Berkay Moderatör

Mesaj Sayısı : 2870 Başarı Puanı : 4371 Teşekkür edilme : 47 Kayıt tarihi : 13/03/10 Nerden : İzmir/Karşıyaka İş/Hobiler : Futbol
Cüzdan
Altın: 1
 | Konu: Fıkra Bölümü Ptsi Nis. 23, 2012 1:07 am | |
| Adamın biri bir gün bahçesinde otururken b*ktan top yapan bir b*k böceğini görmüş, böcek pisliği ayakları ile yuvarlayarak giderken içinden şöyle geçirmiş: “Ey Allahım! her şeyi çok güzel çok hoş yaratmışsın da, şu böceği sırf pislikle uğraşsın diye mi yarattın?” Aradan bir kaç ay geçmiş adam umarsız bir hastalığa yakalanmış.Derdine kimseler çare bulamamış. En sonunda bilge bir doktor ”Bak demiş bazen bahçelerde gezen bir böcek olur ayakları ile pislik yuvarlar işte o yuvarladığı pisliklerden 40 gün boyunca aralıksız yiyeceksin” demiş. Adam köfteyi çakmış ve 40 gün boyunca o pislikleri yemiş ve iyileşmiş. Aradan yıllar geçmiş aynı adam gemiye binmiş ve denizin ortasında çok büyük fırtınaya yakalanmışlar. Herkes bağırıp, çağırıp, ağlaşırken bu adam bacak bacak üstüne atıp sakince çayını yudumluyomuş. En birileri dayanamamış sormuş. “Biz yana yakıla dua edip bağırıp çağırıyoruz sendeki bu ne rahatlık ne be adam!.” Adam şöyle cevap vermiş ” KURBAN OLDUĞUMUN BİR KERE İŞİNE KARIŞTIM BANA KIRK GÜN B*K YEDİRDİ, İSTER YÜZDÜRÜR, İSTER BATIRIR BEN KARIŞMAM KARDEŞİM.” | |
|
 | |
Berkay Moderatör

Mesaj Sayısı : 2870 Başarı Puanı : 4371 Teşekkür edilme : 47 Kayıt tarihi : 13/03/10 Nerden : İzmir/Karşıyaka İş/Hobiler : Futbol
Cüzdan
 | Konu: Geri: Fıkra Bölümü Ptsi Nis. 23, 2012 1:08 am | |
| Adamın biri kumsalda dolaşırken ayağı bi şişeye çarpmış..Şişenin tıpasını çıkarmış ve içinden bir cin çıkmış..Cin adama – Bir dilek hakkın var..Dile benden ne dilersen! demiş..Adam da – İki okyanusu birbirine bağlayan bi köprü yapmanı istiyorum..demiş.. Cin : - Yahu kardeşim bu ne biçim dilek daha olanaklı bişeyler iste..demiş.. Adam : - Öyleyse kadınları anlamak istiyorum..demiş.. Cinin cevabı çok kısa ve net : - Köprü kaç şeritli olsun ? demiş..  | |
|
 | |
Berkay Moderatör

Cüzdan
 | Konu: Geri: Fıkra Bölümü Ptsi Nis. 23, 2012 1:09 am | |
| Adamın birisi bir yalan makinesi satın alarak evine götürmüş. Evin baş köşesine koymuş ve kim yalan söylerse makinenin öteceğini söylemiş. Akşam yemeğine oturmuşlar. Babası oğluna : - Bugün okulda neler yaptın bakalım demiş. Oğluda : - Herşey yolundaydı, okula gittik geldik işte demiş. Bunun üzerine makine biiiiippp diye öterek uyarmış Çocuk dayanamamış itiraf etmiş : - Arkadaşlarla sinemaya gittik, o yüzden okulu astım demiş. Babası sinirlenerek: - Ben senin yaşındayken sinema nedir bilmezdim diye bağırınca, makine yine başlamış, biiiiiiiipppp diye ötmeye. Bunun üzerine anne gülerek : - Al işte senin oğlun ne olacak, babasının oğlu deyince, makine başlamış ötmeye : biiiiiiippppp biiiiippppp biiiiiiiippppppp…. :):) | |
|
 | |
Berkay Moderatör

Cüzdan
 | Konu: Geri: Fıkra Bölümü Ptsi Nis. 23, 2012 1:10 am | |
| Birgün hocanın eşeğenin sıpası olmuş.Sıpayı pazarda satacakmış.Yoldan geçen iki öğrenci hocaya demiş ki oğlunu nereye götürüyorsun.hoca bu çocuklarınalaycı davranışlarını anlamış.Demiş ki sizin gittiğiniz okula kaydını yaptıracağım. | |
|
 | |
Berkay Moderatör

Cüzdan
 | Konu: Geri: Fıkra Bölümü Ptsi Nis. 23, 2012 1:11 am | |
| İki İsveçli bir gün tiyatro salonu açmaya karar verirler. Tiyatroya kimse gelmez ve birisinin aklına bir şey gelir,bu fikri diğeride onaylar. Gösteriyi bu gece bedava yapacaklardır. Tiyatro salonu tıklım tıklım dolar. Gösteri bitmiştir ve herkes kapıya doğru ilerler ama kapı kapalıdır. Kapının üzerinde çıkış 10 Sterlin yazıyordur. | |
|
 | |
Berkay Moderatör

Cüzdan
 | Konu: Geri: Fıkra Bölümü Ptsi Nis. 23, 2012 1:13 am | |
| bir gün 3 kaadın bir kuaför salonuna giderler. hassas bölgelerine sir yaptırmak isterler. hepsini sirini yaptırı ve çıkarlar güzellik salonundan. evlerine gitmek için dolmuşa binerler. ve başlarlar anlatmaya biri der" benimkini bir görseniz fıstık gibi oldu" , diğeri "seninki de bişey mi benimki lokum gibi oldu" , diğeri de der ki "seninki de bişey mi benim kaymak gibi oldu". bunu duyan şöför dayanamaz , konuşmaya girer ve der ki : " sizinki de bişey mi benimki demir kazık gibi oldu... "  | |
|
 | |
Berkay Moderatör

Cüzdan
 | Konu: Geri: Fıkra Bölümü Ptsi Nis. 23, 2012 1:16 am | |
| temel bir gün kahvede oturuyormuş garipten bir ses duymuş.Ses''temel hemen buradan çıııık'' diyormuş.Temel kahveden çıkmış sonra bir,iki dk. sonra bir patlama olmuş.kahve kana bulanmış.sonra temel eve gitmek için taxiye binmiş ve o garip sesi yine duymuş.Buseferde diyormuşki''temel o arabadan iiin''temel daha önceki olayı hatırlayarak arabayı bir kenarda durdurup inmiş.araba bir,iki saniye sonra tırın altında kalarak param parça olmuş.Temel şaşırmış demişki''la ula sende kimsin la.Ha bizim delü bekirmisin''busefer o ses demişki''hayır temel ben senin iyilik meleğiniiim''demiş.temelde''la ula sen,ben karımla evlenirken neredeydin iyilik meleğu hee''demiş. | |
|
 | |
Berkay Moderatör

Cüzdan
 | Konu: Geri: Fıkra Bölümü Ptsi Nis. 23, 2012 1:18 am | |
| TEMEL İLE FADİME BİRGÜN LUNAPARK'A GİDER FADİME TUTTURUR TEMEL BEN DÖNME DOLABA BİNECEM TEMEL HAYIR OLMAZ DONUN GÖRÜKÜR DEMİŞ FADİME 2 SAAT SONRA TEMELDEN GİZLİ TEK BAŞINA GELMİŞ.VE EVE GELDİKTEN 1 SAAT SONRA TEMELE İTİRAF ETMİŞ TEMEL BEN DÖNME DOLABA BİNDİM DİYE TEMEL BEN SANA DONUN GÖRÜKÜR DEMEDİM Mİ DEMİŞ FADİME MERAK ETME TEMELİM BİNERKEN DONUMU ÇIKARDIM DEMİŞ........ | |
|
 | |
Berkay Moderatör

Cüzdan
 | Konu: Geri: Fıkra Bölümü Ptsi Nis. 23, 2012 1:22 am | |
| Baba, ortaokul üçüncü sınıfa giden oğlunun elinde karneyle salona girdiğini görür. "Allah allah, dönem ne çabuk bitmiş..." diye düşünür ve oğluna seslenir: -"Getir bakayım şu karneyi!" -"Al baba..." Adam karneye bir bakar ki, beden eğitimi ve resim dışındaki tüm dersler zayıf. -"Bir dediğini iki etmiyoruz, bilgisayar dedin, bilgisayar aldık, ingilizce kursu dedin ingilizce kursuna gönderdik, gitar kursu, müzik aletleri, ne istersen yapıyoruz. Kız arkadaş uğruna harcadığın çiçek parasının haddi hesabı yok. Ne bu notların hali, rezil şey!" -"Baba... O benim karnem değil ki, senin kitaplarını karıştırıyordum, birinin arasında karnelerinden birini bulmuştum..." | |
|
 | |
Berkay Moderatör

Cüzdan
 | Konu: Geri: Fıkra Bölümü Ptsi Nis. 23, 2012 1:22 am | |
| kadının biri çok yaşlıymış çokta çirkinmiş kadın ölecekmiş azrail gelmiş kadın demişki; -hadi benim canımı al azrail; -hayır sen 50 yıl daha yaşayacaksın demiş kadın buna çok sevinmiş ve estedik ameleyatı yaptırmış ve 50 yaş gençleşmiş ertesi gün arbada giderken kadın ölmüş kadın azraile demişki; -hani ben 50 yıl daha yaşıyacaktım azrail; - ha sen o kadınmıydın bede seni başka bi kadın sanmıştım demiş | |
|
 | |
Berkay Moderatör

Cüzdan
 | Konu: Geri: Fıkra Bölümü Ptsi Nis. 23, 2012 1:25 am | |
| bir gün temelin annesi ölmüş vasiyeti şöylemiş oğlum ben ölücem ben ölürsem bana mezartaşı yaptır temelin ama parası yokmuş aklına fikir gelmiş başka bir yerden mezar taşı çalmış kendi annesinin mezara dikmiş DURSUN görmüş demişki ula temal sen nağım tında temel boşver dursun zaten annemin okuması yazmasıyoktu | |
|
 | |
Berkay Moderatör

Cüzdan
 | Konu: Geri: Fıkra Bölümü Ptsi Nis. 23, 2012 1:26 am | |
| bir gün temel papağanıyla maça gitmiş.o sırada bir şişko sahaya çıkmış.temel bağırıyormuş:''şişko çıktı sahaya şişko çıktı sahaya''diye bağırmış.papağan bunu ezberlemiş.kaleci topu sıyırmış temel yine''sıyırdı geçti gitti sıyırdı geçti gitti''demiş.papağan bunu da ezberlemiş.maç bitmiş eve geliyoalarmış.denize uçak düşmüş temel yine bağırmaya başlamış''benzini bitti düşttü benzini bitti düştü''diye papağan bunuda ezberlemiş.eve gelmişler.temelin karısıda şişkoymuş.papağan başlamış''şişko çıktı sahaya şişko çıktı sahaya''diye.kadın terliği fırlatmış papağana.papağan''sıyırdı geçti gitti sıyırdı geçti gitti''demiş.kadın sinirinden bayılmış.yine papağan demiş ki''benzini bitti düştü benzini bitti düştü' | |
|
 | |
Berkay Moderatör

Cüzdan
 | Konu: Geri: Fıkra Bölümü Ptsi Nis. 23, 2012 1:27 am | |
| bir adam bir komşusunu mahkemeye vermiş. Hakim sorar bu adamı niye mahkemeye verdin? adam hemen cevap verir bana su aygırı dedi. Nezaman diye sorar hakim: adam 1 yıl önce der. Hakim peki niye şimdi mahkemeye verdin diye sorar adam su aygırının ne olduğunu bu gün öğrendim der | |
|
 | |
Berkay Moderatör

Cüzdan
 | Konu: Geri: Fıkra Bölümü Ptsi Nis. 23, 2012 1:29 am | |
| bir gün hoca çarşıya çıkar ve elma satılan bir tezgahın önünde durur.şurdan bana 2 kilo elma verirmisin.oradan bir müşteri daha gelir ve oda şöyle der.2 kilo elma alabilirmiyim.hoca çok sinirlenir ve o elmaları ilk önce ben istedim.kadın ozaman bende armut alırım diyerek oradan ayrılır. hoca elinden inadını poşetleri bırakır ve başka elma satan bir tezgaha gider.oradada aynı kadınla karşılaşır.kadın çok sinirlenir ve sizin burada ne işiniz var Nasrettin hoca ben buraya muz almaya geldim.hayır demiş kadın buraya muz almaya ben geldim. Nasrettin hoca bende armut alıp giderim. sonra başka tezgaha uğrayacakmış ki yine aynı kadın ve hemen kadının olduğu tezgaha gitmiş.kadın artık Nasrettin Hocadan kurtulmak için elindeki poşetleri Nasrettin Hocaya vermiş.Nasrettin Hoca yahhu bunu neden önceden yapmadın? | |
|
 | |
atahx Forumu Kuran Kişi

Mesaj Sayısı : 1405 Başarı Puanı : 2719 Teşekkür edilme : 120 Kayıt tarihi : 06/03/10 Nerden : amasya İş/Hobiler : internet
Cüzdan
Altın: 91222
 | Konu: Geri: Fıkra Bölümü Perş. Şub. 21, 2013 11:54 pm | |
| | |
|
 | |
Berkay Moderatör

Cüzdan
 | Konu: Geri: Fıkra Bölümü Çarş. Tem. 03, 2013 9:13 am | |
| +rep yeterlidir arkadaşlar :) | |
|
 | |
| Fıkra Bölümü | |
|